Bel nu 020 - 657 01 31

Altijd handig: een verrijdbaar schoolbord

Hoge kwaliteit producten snel en veilig bestellen

Zoekt u naar een schoolbord dat u voor een gegarandeerd lage prijs kunt kopen en verrijdbaar is, dan bent u bij Schoots Schoolborden aan het juiste adres. Wij leveren verschillende schoolborden, van magnetische en digitale tot borden met een verenmechanisme of whiteborden. U bent altijd welkom ons assortiment te bekijken. Ziet u een verrijdbaar schoolbord dat u aanspreekt? Bestel deze dan meteen.

Flexibiliteit met een verrijdbaar schoolbord

Sinds 1968 is Schoots Schoolborden bezig met het bouwen en leveren van hoge kwaliteit schoolborden. Bij ons bent u van harte welkom wanneer u een verrijdbaar schoolbord zoekt dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Dankzij onze modern ingerichte fabriek kunnen wij precies inspringen op uw behoeften. Hierbij werken wij altijd volgens kwaliteitsnorm NEN-EN-iSO 9001:2000. U betaald bij ons bovendien gegarandeerd de laagste prijs. Kunt u ergens anders voor een lagere prijs terecht? Dan zorgen wij voor 10% korting!

Schoots Schoolborden staat voor u klaar met:

- hoge kwaliteit producten;

- veilig, snel en gemakkelijk betalen;

- een uitgebreid aanbod schoolborden;

- jarenlange ervaring;

- de mogelijkheid tot maatwerk.

Wacht niet!

Plaats meteen uw bestelling wanneer u een schoolbord in ons assortiment heeft gevonden. Van verrijdbaar tot magnetisch of digitaal; er is enorm veel mogelijk. Wilt u iets weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 9 en 5 op het nummer 020 – 6570131. E-mailen is ook mogelijk, naar info@schoots-schoolborden.nl.


Interessant? Deel deze pagina