Bel nu 020 - 657 01 31

Een schoolbord kopen bij Schoots Schoolborden

Altijd hoge kwaliteit producten

Wanneer u op zoek bent naar een schoolbord dat u voor een gegarandeerd lage prijs kunt kopen, bent u bij Schoots Schoolborden aan het juiste adres. U vindt bij ons allerlei verschillende schoolborden, van magnetische en digitale tot borden met een verenmechanisme of whitebords. U bent altijd welkom ons assortiment te bekijken en direct een bestelling te plaatsen.

Bij Schoots Schoolborden snel en veilig een schoolbord kopen

Al sinds 1968 houdt Schoots Schoolborden zich bezig met het bouwen en leveren van hoge kwaliteit schoolborden. Bij ons bent u van harte welkom wanneer u een schoolbord wilt kopen dat voldoet aan uw wensen en eisen. Met onze modern ingerichte fabriek zijn wij in staat precies in te springen op uw behoeften. Wij werken volgens kwaliteitsnorm NEN-EN-iSO 9001:2000. Bij ons krijgt u bovendien gegarandeerd de laagste prijs. Kunt u ergens anders voor een lagere prijs terecht, dan krijgt u van ons 10% korting!

Schoots Schoolborden staat voor u klaar met:

- een uitgebreid aanbod schoolborden;

- jarenlange ervaring;

- de mogelijkheid tot maatwerk;

- hoge kwaliteit producten;

- veilig, snel en gemakkelijk betalen.

Aarzel niet!

Wacht niet en bestel direct wanneer u een schoolbord bij Schoots Schoolborden wilt kopen. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Heeft u vragen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk contact met ons op te nemen. Op werkdagen tussen 9 en 5 zijn wij bereikbaar per telefoon op het nummer 020 – 6570131. E-mailen kan altijd, naar info@schoots-schoolborden.nl.


Interessant? Deel deze pagina