Bel nu 020 - 657 01 31

Koop uw magnetisch schoolbord bij Schoots Schoolborden

Altijd een groot assortiment schoolborden

Wilt u graag een magnetisch schoolbord kopen, waarbij u verzekerd bent van een scherpe prijs, goede kwaliteit en (indien nodig) maatwerk? Dan is Schoots Schoolborden het bedrijf waar u altijd op het juiste adres bent. Wij verzorgen namelijk al jaren uitstekende schoolborden. Elk soort magnetisch schoolbord is mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een magnetisch whiteboard? Neem gerust de tijd om op uw gemak ons assortiment te bekijken! Heeft u een keuze gemaakt, bestel dan direct.

Een op maat gemaakt magnetisch whiteboard online bestellen

Schoots Schoolborden is al sinds 1968 fabrikant en leverancier van hoge kwaliteit schoolborden. Wij passen continu ons aanbod aan om u altijd de juiste oplossing te kunnen bieden. Onze modern ingerichte fabriek stelt ons in staat u een magnetisch schoolbord zoals het whiteboard te leveren. Wij werken aan de hand van kwaliteitsnorm NEN-EN-iSO 9001:2000. Schoots Schoolborden biedt borden aan voor de laagste prijs. Vindt u ergens toch een goedkoper schoolbord? Dan krijgt u van ons 10% korting.

Schoots Schoolborden staat voor u klaar met:

- hoge kwaliteit producten;

- de mogelijkheid tot maatwerk;

- jarenlange ervaring;

- veilig, snel en gemakkelijk betalen;

- een uitgebreid aanbod schoolborden.

Wij staan voor u klaar!

Wanneer u op onze website een magnetisch schoolbord hebt gevonden, kunt u deze zonder problemen direct bestellen. De betaling is veilig, snel en gemakkelijk. Wanneer u meer informatie wenst over één van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons op werkdagen tussen 9 en 5 door te bellen met 020 – 6570131. E-mailen kan ook, naar info@schoots-schoolborden.nl.


Interessant? Deel deze pagina