Bel nu 020 - 657 01 31

Op zoek naar een digibord voor uw school

Keuze uit uitstekende kwaliteit schoolborden

Wanneer u op zoek bent naar een digibord voor uw school, is Schoots Schoolborden een betrouwbare en ervaren fabrikant! Als school vindt u bij ons altijd het juiste product, zoals het digibord. Ons assortiment staat altijd voor u online, en bestellen is ook op elk moment mogelijk. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Laat uw school profiteren van een digibord

Schoots Schoolborden zorgt al sinds 1968 voor het leveren en produceren van schoolborden. Over de jaren zijn wij altijd meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Tegenwoordig bent u dan ook bij ons van harte welkom wanneer u op zoek bent naar een digibord voor uw school. Onze modern ingerichte fabriek stelt ons in staat u elk soort schoolbord te leveren, van digibord tot whitebord. Wij werken hierbij volgens kwaliteitsnorm NEN-EN-iSO 9001:2000. Wanneer u een schoolbord voor een lagere prijs ergens anders ziet, bieden wij 10% korting!

Schoots Schoolborden staat voor u klaar met:

- een uitgebreid aanbod schoolborden;

- hoge kwaliteit producten;

- de mogelijkheid tot maatwerk;

- jarenlange ervaring;

- veilig, snel en gemakkelijk betalen.

Online bestellen

Wanneer u een digibord voor uw school wilt bestellen, bent u op de website van Schoots Schoolborden altijd op de juiste plek. Bij ons vindt u namelijk schoolborden op maat die wij zelf leveren. Is uw school op zoek naar nieuwe schoolborden, en wilt u graag meer informatie over het digibord? Neem dan tussen 9 en 5 contact met ons op door te bellen naar 020 – 6570131. E-mailen is altijd mogelijk. Deze stuurt u naar info@schoots-schoolborden.nl.


Interessant? Deel deze pagina